Medlemskapspriser i TSI


Det koster 200,- kr for student og 400,- for ikke-student per år for medlemskap i Tromsøstudentenes Idrettslag. Med dette medlemskapet kan du melde deg inn i så mange undergrupper du ønsker. De fleste undergrupper har i tillegg egen treningsavgift.

Når du har registrert deg vil du få e-post om at din medlemsforespørsel er godtkjent og du får tilsendt sms/mail med betalingsinformasjon. Det er den enkelte undergruppes ansvar å godkjenne medlemskapet, som kan ta noe tid. 

Når registrering/betaling er gjennomført vil du få et brukernavn, når du er logget inn kan du redigere opplysninger om deg selv og legge til medlemskap i ønsket undergruppe som du ønsker.


NB! Dersom undergruppen trener på Kraft sportssenter må du betale til Kraft for å trene der. Dersom du ønsker tilgang til gruppetimer, styrkerom osv. kan du kjøpe et medlemsskap hos Kraft. Dersom du kun ønsker å delta på treningene til undergruppene er kanskje klippekort/drop-in et bedre alternativ. For mer informasjon om Kraft sine priser, trykk HER.Levert av IdrettenOnline