IdrettenOnline er leverandør av vårt nye system for klubbadministrasjon. De leverer systemer for både hjemmesiden, samt medlemshåndteringen i klubben. Dette betyr at Hovedstyret i TSI og de andre gruppestyrene kan forholde seg til et system i klubbens administrasjon.

For informasjon hvordan dere administrerer undergruppens side har idrettenonline en kanal på youtube som dere kan kan finne her.

En av endringene med våre nye systemer er at man kan bli medlem i TSI ved å melde seg på direkte på hjemmesiden. Trykk her eller på 'Bli Medlem' i menyen for å komme til innmeldingsskjemaet. En annen ting som endrer seg er hvor TSI sine medlemmer har oversikt over, og kan endre dataene som ligger inne hos NIF. For å få tilgang må man være medlem i klubben, og ha logget inn på hjemmesidene. Dette kan gjøres via topbaren oppe til høyre, eller ved å trykke her

Den siste tingen som endrer seg er hvordan medlemskontingenten faktureres. I IdrettenOnline sine systemer finnes det også en modul for utsendelse av faktura, som vi kommer til å benytte oss av. Kontingenten vil bli den samme, men med et lite gebyr. Ved kortbetaling vil det være ca. Kr. 18 i gebyr, mens via faktura vil det være Kr. 14 uansett beløp. Dette håper vi vil føre til at vi får inn en større prosentandel av kontingentene, som igjen gjør at idrettslaget og alle undergruppene vil ha mer midler til å tilrettelegge for aktivitet.

Levert av IdrettenOnline