VÅRE UNDERGRUPPER

TSI - Et idrettslag for alle

Her hos Tromsøstudentenes Idrettslag ønsker vi å inkludere alle. Derfor har vi undergrupper i alt fra klassiske idretter som fotball og håndball, men også kajakkpolo og unicycling. Flere av gruppene våre ligger under Studentidrettsforbundet, og da også NIF, som gir en del av idrettene konkurranser og turneringer i de offisielle divisjonene. TSI Fotball

TSI Fotball er en gjeng fotballglade folk, som både brenner for sporten og for det sosiale aspektet.

Vi har både aktivt dame- og herrelag som satser friskt mot seriespill!#tsifotball

TSI Håndball

Vi er en glad gjeng med studenter som er opptatt av sporten, samt det sosiale. I tillegg til hjemmekamper spiller vi bortekamper der vi reiser rundt i deler av Nord-Norge. Borteturene er ofte sesongens høydepunkt og en perfekt mulighet til å bli godt kjent med håndball-studentene. Vi kreves ikke mye forkunnskaper, men siden alle lag spiller i serien forventes det at du kjenner til håndballreglene. Det trengs gode sko og treningstøy. #tsihandball

TSI Ishockey

TSI Ishockey er et tilbud til både studenter og ikke-studenter. Hos oss får alle lov til å være med, uansett ferdighetsnivå. Laget består av både kvinner og menn. Det spilles med fullt utstyr, men ikke slagskudd og taklinger. Låneutstyr finnes og kan settes av. Den siste onsdagen i hver måned arrangeres det «rookietraining», hvor det legges vekt på øvelser, opplæring og lav terskel spill. Laget trener i Tromsø Ishall.
#tsichiefs


TSI Volleyball

TSI Volleyball er studentenes volleyballag i Tromsø. Vi har fem forskjellige lag på ulike nivåer, alle med fast trener. TSI Volleyball har derfor plass til alle, uansett forutsetninger og ferdighetsnivå. Vi er en sosial gjeng med masse energi. Latteren sitter løst og vi gleder oss alltid til å komme på trening. For deg som er interessert har vi dame-, herre og mix-lag på forskjellige nivåer - som selvfølgelig også krever forskjellig forkunnskap og nivå. 
#tsivolleyball

TSI Langrenn

TSI Langrenn er et tilbud til nye og gamle skiløpere på alle nivå. Formålet med gruppa er å tilrettelegge for gode treningsøkter med et sosialt preg. For de som ønsker det, vil vi også dekke mest mulig av deltakeravgiften på enkelte skirenn. I år satser vi mot Reistadløpet. Alt i alt er TSI Ski et flott tilbud til alle uavhengig av ferdighetsnivå. 

#tsilangrenn

TSI Plask (Svømming)

TSI Svømming - Plask er studentidretten i Tromsø sin første organiserte svømmeklubb! Vi ønsker å være en allsidig svømmeklubb som skal tilby svømmekurs for ulike nivå i tillegg til organisert svømmetrening 2 ganger i uken. Om du er seriøs eller ei er du hjertelig velkommen til treningene til TSI PLASK. Treninger mandag, tirsdag, onsdag.

#tsiplask

TSI SURK

TSI SURK er gruppa for deg som er interessert i undervannsrugby, en fartsfylt ballidrett som spilles i den dype delen av et svømmebasseng. Idretten kan kort beskrives som håndball med bryteregler - under vann!

Vi har både dame-, herre- og juniorlag, men spiller som regel mix.


#tsisurk

TSI Futsal

Futsal er en fartsfylt lagsport på liten spilleflate, noe som fører til at teknikk og en-mot-en-ferdigheter defensivt og offensivt er viktig.

Treningene åpne for alle som ønsker å drive med futsal. Vi har både herre- og damelag som stiller i seriespill, dersom det er nok spillere.

Alle som ønsker kan bli med!
#tsifutsal

TSI Innebandy

Innebandy er en lagidrett med kølle og ball som spilles i hall. Sporten kombinerer god trening med mye moro, noe som gjør den til en av Norges største studentidretter. I TSI har vi to damelag og to herrelag som trener fast to ganger i uka. I tillegg deltar Dame 1 og Herre 1 i helgebasert seriespill på høyeste nivå i Nord-Norge, mens Herre 2 spiller på nest høyeste nivå. Utover det sportslige arrangeres det også sosiale sammenkomster og fester. Vi ønsker nye spillere og håper du vil bli med!

TSI Basketball

TSI Basketball tilbyr basketball for de som er interessert i konkurransespill, men også for de som er interessert i å bare ha det gøy.

Vi spiller i seriespill, studentturneringer samt har treningskamper mot andre lokale lag. Velkommen til oss!

TSI Ultimate


TSI Ultimate Frisbee

Ultimate er et ikkekontakt-lagspill som spilles med en frisbee.

De to lagene konkurrerer om å score flest mulig poeng ved at spiller på det ene laget mottar disken inne i motstanderens målsone. Spillerne kan ikke løpe eller gå mens de holder disken, men de kan pivotere som i basketball.


TSI Styrkeløft

TSI Styrkeløft er en treningsgruppe for folk som er interessert styrkeløft eller regelmessig styrketrening. I styrkeløft konkurrer man i knebøy, benkpress og markløft, så derfor konsentrerer vi mye av treningen vår rundt disse øvelsene. Vi trener til vanlig på Kraft Sportssenter, som er Nord-Norges beste treningssenter!

#tsistyrkeloft

TSI Karate (+Aikido)

TSI Karate og Aikido er kampsportene for deg som er over gjennomsnittet glad i å trene! 
#tsikarate #tsiaikido

TSI Basketak

TSI Basketak består av flere typer kampsport:

MMA: Her blander vi både boksing, kickboksing, thaiboksing, bryting og jiu jitsu.

Brasiliansk jiu jitsu/bryting: På disse øktene driver vi kun med bryting samt låsninger både med og uten gi (judodrakt).

Boksing: Vi har egne økter for ren boksing.

#tsibasketak

TSI Judo

Judo er en gammel japansk kampsport/krigskunst som har utgangspunkt i JiuJitsu. Gruppa består av en meget aktiv gjeng som har funnet en ypperlig måte å holde seg i form på.

Vi trener på bomberommet på HSL-fakultetet.
#tsijudo

TSI Seiling

Vårt mål er å lage et seiltilbud for alle studenter. Tilbudet er for alle som ønsker mer kunnskap om seiling, og det krever ingen tidligere erfaring. På sikt ønsker vi å være med i regatta i distrikt, nasjonalt og internasjonalt. I tillegg ønsker vi å kunne dra på tur som forening, for eksempel «ski and sail», hvalsafari og andre eventyr! 
Du trenger ingen forkunnskaper. Vi har to båter som kan lånes bort når man har vist at man kan seile. #tsiseiling

TSI Fjellgruppa

TSI Fjellgruppa er gruppa for deg som er over gjennomsnittet interessert i friluftsliv.

Fjellgruppa driver i all hovedsak med tradisjonelt friluftsliv, men vi arrangerer også klatreturer, toppturer, terrengløping,skiturer etc., alt etter kompetansen som er tilgjengelig til enhver tid


#tsi #tsifjellgruppa

TSI Hav

TSI Hav består av TSI SUT og TSI SURF.

SUT er en klubb for både fridykkere og apparatdykkere på alle nivåer.

SURF er en klubb for de lar seg fascineres av bølger og rennende vann.


TSI TULL

TSI TULL er gruppa for deg som liker å gå på toppen av fjell uten annet mål enn å la den fantastiske gravitasjonskraften dra deg gjennom herlig kald snø på veien ned. Hovedhensikten med gruppa er å være et møtepunkt for toppturinteresserte studenter. Ved å bli medlem i TULL får du muligheten til å være med på blant annet hyggelige fjellturer, sosiale arrangementer og treninger. I tillegg organiserer vi skredkurs.
#tsitull

TSI Kajakk

TSI Kajakk består av Trulle og Kajakkpolo. Hovedmålet med TSI Trulle er å åpne opp den fantastiske verden av arktisk havkajakk til studenter og ansatte. En viktig del av dette er å kjøre kurs slik at nybegynnere er innredet med kunnskap og ferdigheter til å være trygg på sjøen og ta godt vare på utstyret. Vi har flotte kajakker som kan brukes av medlemmer. Vi kjører kurs for nybegynnere gjennom våtkortsystemet.
#tsitrulle #tsikajakpolo

TSI Dansademika

TSI Dansademika ønsker å samle folk som er glade i dans, gi et godt dansetilbud til en OK studentpris, skape et godt dansemiljø ved Universitetet samt bidra til dansemiljøet i Tromsø. Dansetimene er ment som et tilbud for danselystne studenter og andre – både erfarne og uerfarne. For øyeblikket arrangerer vi mange ulike workshops på Kraft Sportssenter. Følg oss på Facebook eller sjekk nettsiden vår for informasjon om når vi arrangerer neste! #tsidansademika


TSI Diverse

TSI Diverse består av 4 grupper av "Ukategoriserte idretter som vi har valgt å samle til 1.

Idrettene i gruppa består av

- Badminton

- Rollersports


#tsidiverse

TSI Touch Rugby

Touch rugby er i utgangspunktet rugby med færre regler og ingen fysisk kontakt, og i New Zealand og Australia er det en super populær og en sosial sport.

Det er en lett lært sport, med veldig høt tempo og vil definitivt få deg i form!

#tsinarwals #tsitouchrugby

Levert av IdrettenOnline