OM TSI

VÅR HISTORIE

Tromsøstudentenes Idrettslag ble opprettet 2. Februar 1977 og hadde i løpet av det første året 100 registrerte medlemmer. Medlemmene var fordelt på undergruppene volleyball, fotball og innetrim. Av undergruppene er det volleyball som har eksistert siden oppstarten i 1977 og frem til i dag. Selv om Tromsøstudentenes Idrettslag bestod av tre undergrupper ved oppstarten, så eksisterte Studentenes Undervannsklubb (SUT) før oppstarten av TSI, og ble medlem i 1983/84. Derfor regnes SUT som den eldste av alle undergruppene. I 2001 ble studentidrettshallen Kraft bygget, og har i dag blitt svært viktig for aktiviteten i TSI.

Som Nord-Norges største idrettslag, har TSI i dag 29 forskjellige undergrupper fordelt på over 1800 medlemmer tilknyttet UiT - Norges Arktiske Universitet. Budsjettet for 2015 var på 1 600 000 kr, og sommeren 2016 startet byggingen av Kraft 2, en større idrettshall der TSI får god plass og muligheter for å drive med økt aktivitet. Kraft Sportssenter ble ferdigstil høsten 2017, og har nå blitt studentenes egen storstue på Campus! TSIs logo skal brukes av samtlige undergrupper i TSI, både i offisielle settinger og på klubbtøy. 


Klikk her for å laste ned varianter av logo og for oversikt over annet klubb-materiell.

visjon & Mål 

”TSI skal være Norges fremste sportslige, sosiale og allsidige Studentidrettsklubb og skal tilrettelegge for fysisk aktivitet, skape samhold og trivsel blant studentene i Troms.”

Hovedstyret 2020/2021

Leder: Erlend Risvand Mo (TSI Futsal)

Nestleder: Lisell Bang (TSI Futsal)

Økonomiansvarlig: Martin H. Evensen (TSI Basketak)

Kasserer: Ingrid Nordahl (TSI Dansademika)

Organisasjonsansvarlig: Mattis Nilsen (TSI Fjellgruppa, TSI TULL, TSI Løping)

Medlemsansvarlig: Ingrid Hestvik Dahl (TSI Innebandy)

Utstyrsansvarlig: Tobias Bøgner (TSI Håndball)

Arrangementsansvarlig: Guro Svagård (TSI Basketak)

Kommunikasjonsanvarlig: Tina Ringnes (TSI Håndball)

Vara: Milen Westby (TSI)

Har du noen spørsmål?


Kontakt oss!


Levert av IdrettenOnline